Διαδικτυακή παρουσία απέκτησαν οι εργαζόμενοι στον Αγγελιοφόρο. Στο διαδίκτυο έκανε την εμφάνισή του το blog τους, όπου περιγράφουν την κατάσταση που ζουν.
Το Blog έχει τον τίτλο agelioforum.wordpress.com, είναι ανεβασμένο στην πλατφόρμα του wordpress και, όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις, υπάρχει από τις 26 Σεπτεμβρίου,
Οι πρώτες αυτές αναρτήσεις αφορούν τις προσφυγές κατά της επιχείρησης και τις "απληρωσιές" (σε... δυο μέρες οι εργαζόμενοι θα συμπληρώσουν τέσσερις μήνες απλήρωτοι).
Δείτε το και διαβάστε το με κλικ εδώ.

Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.