aris_kastoria_4_1_20141025_604x345_01.jpg
Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής εξασφάλισε ο Άρης, ο οποίος με αντεπίθεση διαρκείας στο β’ ημίχρονο επικράτησε της αποδεκατισμένης Καστοριάς με 4-1.

 

Οι «γουναράδες» μάλιστα έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 66’ (το σκορ ήταν ήδη 2-0).

Οι «κίτρινοι» ήταν κακοί στην τελική προσπάθεια στο πρώτο 45λεπτο, διότι ευκαιρίες έκαναν, αλλά πλην του Πόι, οι υπόλοιποι επιθετικοί δεν ήταν σε καλό… φεγγάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ιδανικά για τους «κίτρινους», οι οποίοι κατάφεραν πριν συμπληρωθεί μια ώρα παιχνιδιού να πετύχουν δύο γκολ. Στο 49’ Ο Προβατίδης από κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ (προηγήθηκε δοκάρι από τον Πόι), ενώ στο 57’ ο Καπνίδης πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με ανάποδο ψαλίδι μέσα από την μικρή περιοχή (σε σέντρα του Σουνά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Καστοριάς και πήρε ύψος).

Η κόκκινη κάρτα στον Παπαδόπουλο, απλοποίησε ακόμη περισσότερο τα πράγματα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να σημειώσουν ακόμη δύο τέρματα (κι αφού έχασαν δυο-τρεις καλές ευκαιρίες). Στο 79’ ο Σουνάς με εξαιρετική λόμπα, πέρασε την μπάλα πάνω από τον Κοκκινίδη για το 3-0, ενώ στο 87’ ο Χιντασέλι με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ πέτυχε το 4-0. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το γκολ της τιμής για την Καστοριά με τον Καραθανάση (φέρει ευθύνη ο Καρατζιοβάλης).

Άδειες οι εξέδρες

Η εικόνα του «Κλεάνθης Βικελίδης» στο σημερινό ματς με την Καστοριά ήταν… αποκαρδιωτική. Ο κόσμος δεν πήγε, στέλνοντας παράλληλα κι ένα μήνυμα δυσαρέσκειας για όλα όσα συμβαίνουν στον Άρη.

aris_kastoria_adeies_exedres_20141025_604x345_01.jpg

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το ποδοσφαιρικό τμήμα στο σημερινό ματς κόπηκαν 671 εισιτήρια και οι εισπράξεις ήταν μόλις 3.058 ευρώ…

Και τώρα, ποιος;

Αύριο αναμένεται να μάθει ο Άρης τον αντίπαλό του στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Οι «κίτρινοι» θα βρουν απέναντί τους το νικητή του ζευγαριού, Πανσερραϊκός-Ηρακλής Αμπελοκήπων, που θα παίξουν αύριο στις 14:30.

Φαβορί είναι η ομάδα των Σερρών (παίζει άλλωστε και στην έδρα της), ενώ σημειώνεται πως το παιχνίδι αυτό, δηλαδή του Άρη με το νικητή του Πανσερραϊκός-Ηρακλής Αμπελοκήπων θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου με γηπεδούχο τον αντίπαλο του Άρη.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΓΚΟΛ: 49′ Προβατίδης, 57′ Καπνίδης, 79′ Σουνάς, 87′ Χιντασέλι, 89′ Καραθανάσης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σπανός, Παπαδόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΗ: 66′ Παπαδόπουλος (2η κίτρινη)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βλιώρας (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Νίκζας, Ακρίβος (Λάρισας)
ΑΡΗΣ: Kαρατζιοβαλής, Λιόλιος, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Ψυχογιός, Γκόλιας (46′ Λεμονής), Προβατίδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Πόι (69′ Χιντασέλι), Καπνίδης (77′ Ατματσίδης)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Kοκκινίδης, Χριστοφορίδης, Σπανός, Μπαϊραχτάρης, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης (71′ Τσόπρας), Ντάμζι, Φράγκος, Γανόλης (10′ Τάσιος) , Γιαννουλίδης (61′ Δημητριάδης), Καραθανάσης


Με πληροφορίες από το www.thessports.gr