Ας δούμε τι γράφει ο τύπος σήμερα (Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014).

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Παιχνίδι θανάτου με άλμα στο κενό!"
Η εφημερίδα αναφέρεται στο περιστατικό που ο 13χρονος έχασε την ζωή του, όταν πάτησε πάνω σε τζάμι φωταγωγού που ήταν βαμμένο μαύρο και έπεσε στο κενό. Μαζί με τους φίλους του πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα οικοδομών στην οδό Μητροπόλεως κάνοντας παρκούρ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Πάλι στο τούνελ
Η εφημερίδα γράφει "βόμβα έριξε χθες ο εκπρόσωπος του διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Τζέρι Ράις, αποκαλύπτοντας αυτό που κρύβει η κυβέρνηση, ότι οι περικοπές μισθών και συντάξεων έχουν βρεθεί για άλλη μια φορά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην τρόικα".
ΕΘΝΟΣ: Μισθολόγιο δύο ταχυτήτων στο Δημόσιο
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "αποφάσεις και για τις αλλαγές στο μισθολόγιο του Δημοσίου έλαβαν χθες Σαμαράς και Βενιζέλος. Συμφώνησαν να προωθηθεί μείωση μισθού των νεοπροσλαμβανομένων, χωρίς να επηρεαστούν οι υπόλοιποι μισθοί των υπαλλήλων".
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Πεθαίνουν» τον Πούτιν με καρκίνο!
Σύμφωνα με την εφημερίδα "αποκαλύπτουμε τα πάντα για την υγεία του Ρώσου Προέδρου από τον προσωπικό του γιατρό. Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες του δίνουν... λίγους μήνες ζωής! Τα «παραδείγματα» του Αραφάτ και του Χριστόδουλου και η Νέα Τάξη Πραγμάτων".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Διορθώνουν τον ΕΝΦΙΑ για 400.000 ιδιοκτήτες
Η εφημερίδα γράφει ότι "στο ετήσιο εισόδημα δεν θα λαμβάνονται υπόψη τα οικογενειακά επιδόματα, η αποζημίωση απόλυσης και οι μισθοί, οι συντάξεις ή οι ενισχύσεις που δίνονται σε αναπήρους. Στο τραπέζι η εξαίρεση του ΕΚΑΣ, του επιδόματος ανεργίας και του φοιτητικού βοηθήματος".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Οι επισχέσεις στο απόσπασμα
Σύμφωνα με την εφημερίδα "μπλόκο στο ύστατο όπλο των εργαζομένων, στις επισχέσεις εργασίας, φέρεται διατεθειμένη να βάλει η κυβέρνηση, εν όψει της έλευσης της τρόικας τον επόμενο μήνα, πακέτο με τις αλλαγές στο συνδικαλιστικό και απεργιακό νόμο".
ΕΣΤΙΑ: Δεξιός Πρόεδρος Αριστερή Κυβέρνησις!
Η εφημερίδα τονίζει "λογικά, ο πολιτικός στόχος του κ. Τσίπρα αυτός θα είναι: Δεξιός Πρόεδρος και Αριστερή Κυβέρνησις! Ας το προσέξουν οι σχεδιαστές της Νέας Δημοκρατίας".
Η ΑΥΓΗ: Τα δίνουν όλα για να επιστρέψει η τρόικα
Σύμφωνα με την εφημερίδα "πλήρη συμμόρφωση προς τις απαιτήσεις που προέβαλαν εκ νέου χθες το πρωί Βερολίνο και ΔΝΤ, για πιστή τήρηση των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει στο πλαίσιο της πέμπτης αξιολόγησης της τρόικας, επί ποινή ακύρωσης της άφιξής της στην Αθήνα και κατ΄επέκτασιν της εκταμίευσης της αναλογούσας δόσης των 9 δισ., σήμαναν Σαμαράς και Βενιζέλος κατά την απογευματινή τρίωρη συνάντησή τους".
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Η τρόικα μας έρχεται, το ασφαλιστικό ανοίγει
Η εφημερίδα γράφει ότι "γην και ύδωρ προσφέρει η κυβέρνηση για να επιστρέψουν οι δανειστές και να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση. Δεν πρόλαβαν να φτάσουν στην Αθήνα τα μηνύματα από Βρυξέλλες και Ουάσινγκτον και οι «κόκκινες γραμμές» σε ασφαλιστικό, εργασιακό και συντάξεις... ξεθώριασαν. Η τρόικα θα είναι πάλι εδώ στις 6 Νοεμβρίου εκτός απροόπτου".
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μάχη στο ΣτΕ για καταστήματα ανοιχτά όλες τις Κυριακές
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "κλιμακώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων για την πιλοτική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου".
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Θανάσιμο παιχνίδι για 13χρονο μαθητή"
Η εφημερίδα αναφέρεται στο περιστατικό που ο 13χρονος έχασε την ζωή του κάνοντας παρκούρ με τους φίλους του.
Ο ΛΟΓΟΣ: «Γρίφος» η άφιξη της Τρόικας
Σύμφωνα με την εφημερίδα "από το χρόνο που η ελληνική κυβέρνηση θα παρουσιάσει το «πλήρες σύνολο των προτάσεων της», η τρόικα θα προσδιορίσει το χρονοδιάγραμμα επιστροφής των κλιμακίων στην Αθήνα. Στην σχετική αποσαφήνιση προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Τζέρι Ράις, στο πλαίσιο ενημέρωσης δημοσιογράφων, όταν ερωτήθηκε για το χρόνο επιστροφής της τρόικας στην Ελλάδα".
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Από κάθε γωνιά της χώρας αύριο όλοι στο Σύνταγμα
Η εφημερίδα αναφέρει "933 οι οργανώσεις και φορείς, που είχαν μέχρι χτες αποφασίσει τη συμμετοχή τους στο πανελλαδικό συλλαλητήριο αύριο, Σάββατο, στις 12 μ., στο Σύνταγμα. Οι εκατοντάδες οργανώσεις ενώνονται κάτω από το σύνθημα «Δεν θα ζήσουμε με τα ψίχουλα»".
ΤΑ ΝΕΑ: Παραοικονομία 1,5 δισ. στα εμβάσματα εξωτερικού
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε τράπεζες του εξωτερικού «ταξίδεψαν» 1,45 δισ. ευρώ, με εμβάσματα που έστειλαν 5.260 δημόσιοι υπάλληλοι, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι υπάλληλοι βρίσκονται πλέον στο στόχαστρο ελέγχων για να διακριβωθεί εάν οι περιουσίες τους ανταποκρίνονται στα πόθεν έσχες, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για προέλευση από παραοικονομικές δραστηριότητες, όπως μαύρα χρήματα από ιδιαίτερα εκπαιδευτικών ή φακελάκια γιατρών του ΕΣΥ".
ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "7 λόγοι να κόψετε τα γαλακτοκομικά!"
Kontranews: Ξεπλένουν σκάνδαλα με φωτογραφικές τροπολογίες
Σύμφωνα με την εφημερίδα "άστραψαν και βρόντηξαν οι δικαστές στη διάρκεια της χθεσινής πανδικαστικής συγκέντρωσης, καταγγέλλοντας την κυβερνητική κοροϊδία, αλλά και την «προσπάθεια απαξίωσης και υποβάθμισης του θεσμού της Δικαιοσύνης και του θεσμικού ρόλου των δικαστικών λειτουργών», μετά από φωτογραφικές τροπολογίες με τις οποίες ξεπλένονται γιγαντιαία σκάνδαλα".
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Σε δίνη η αγορά
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με αμείωτη ένταση συνεχίστηκαν και χθες οι ρευστοποιήσεις στο Χρηματιστήριο. Τις τρεις τελευταίες συνεδριάσεις ο Γενικός Δείκτης έχει χάσει πάνω από 8%, οι τράπεζες 13,83%, ενώ χθες η απόδοση του 10ετούς ομολόγου πέρασε το 8%".
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Δείγματα γραφής» ζητεί η τρόικα για να επιστρέψει
Η εφημερίδα τονίζει ότι "επιμένει στην ατζέντα των διαπραγματεύσεων η τρόικα και θέτει ως όρο στην κυβέρνηση να προχωρήσει τις εκκρεμότητες προκειμένου να επιστρέψουν στην Αθήνα οι ελεγκτές".