Εκλογές και μετά κυβέρνηση εθνικής ενότητας που θα συμφωνήσει την αλλαγή της πολιτικής, επιτροπή λογιστικού ελέγχου, διαγραφή του χρέους, βίαιη μείωση των φόρων, σεισάχθεια για
τους μικρομεσαίους και διασφάλιση των εθνικών θεμάτων, ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος, αφού κατήγγειλε με σφοδρότητα την κυβέρνηση για τις πολιτικές της και την υπογραφή των μνημονίων, κάλεσε τους ανεξάρτητους βουλευτές που εξελέγησαν με τους ΑΝΕΛ «πέρα από τις διαφορές που έχουν με το κόμμα» να καταψηφίσουν την κυβέρνηση, και να καταλάβουν, όπως τόνισε, «ότι αν βγουν από την Ολομέλεια της Βουλής έχοντας δηλώσει "παρών" ή συναινέσουν σε εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, θα έχουν επιτελέσει εθνική προδοσία, θα είναι κοινοί αποστάτες και θα έχουν παραβιάσει την λαϊκή εντολή».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι υπηρετεί μαζί τους τραπεζίτες τη νέα τάξη πραγμάτων για κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, ενώ υποστήριξε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ομολόγησε εσχάτη προδοσία «αφού στην ουσία είπε πως επέβαλλαν ξένοι τη συμφωνία της χώρας μας».
________________________________________________________________________________
από το ΑΜΠΕ