Την εκτίμηση ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της υποβολής των προτάσεων από τους φορείς για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης, εξέφρασε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.
Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε χθες με τον πρώην υπουργό και συγκοινωνιολόγο, Σπύρο Βούγια, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης δήλωσε πως η Θεσσαλονίκη πρέπει να αποκτήσει νέο Ρυθμιστικό σχέδιο.
«Η πόλη έχει ανάγκη να τρέξει τα βασικά της έργα και στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η συνεργασία που θα έχουμε με τον κ. Βούγια, η οποία θα είναι σε επιστημονικό και τεχνικό επίπεδο», τόνισε ο κ. Ορφανός.
Από την πλευρά του, ο κ. Βούγιας δήλωσε ότι θα συνδράμει στην προσπάθεια που κάνει το ΥΜΑΘ για την επιτάχυνση των έργων υποδομής της πόλης.
«Κάναμε μία σύνοψη των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στα διάφορα μέτωπα, από το Μετρό ως τη θαλάσσια συγκοινωνία και από την ποιότητα ζωής μέχρι την εξέλιξη και τη βελτίωση της περιφερειακής οδού. Το ΥΜΑΘ μπορεί να συμβάλει ώστε τα έργα της περιοχής και κυρίως της Θεσσαλονίκης να προωθούνται γρηγορότερα», υπογράμμισε ο κ. Βούγιας.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.