Η διαδικασία διακόπηκε, καθώς κρίθηκε ακατάλληλη η αίθουσα λόγω του μεγάλου αριθμού των κατηγορουμένων και των συνηγόρων τους, προκειμένου να μεταφερθεί στην αίθουσα τελετών του Εφετείου, όπου είχε διεξαχθεί και η πρώτη δίκη.
Από το δικαστήριο ήταν απούσες, για λόγους υγείας, η κρατούμενη σύζυγος του πρώην υπουργού Βίκυ Σταμάτη, καθώς και η επίσης κρατούμενη λογίστρια του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου. Απούσα, όπως και στην πρώτη δίκη, ήταν και η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν, η οποία έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή.

Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.