Με δύο κινητές μονάδες ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 σε δράσεις ενημερωτικού χαρακτήρα στο πλαίσιο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Θεσσαλονίκη – Ανάπτυξη – Ανακύκλωση – Απασχόληση». 


Οι δράσεις εντάσσονται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2017 - 2013 «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και περιλαμβάνουν την ενημέρωση των πολιτών γύρω από θέματα ανακύκλωσης και περιβαλλοντικών επιπτώσεων, διαχείρισης αποβλήτων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. 

Η ενημέρωση θα γίνεται από δύο κινητές μονάδες του Δήμου Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Όλγας και 25ης Μαρτίου  κατά τις ώρες 10:00-14:00 και στην  Πλατεία Συντριβανίου (Εμπορική Πύλη ΔΕΘ) κατά τις ώρες 17:00-21:00. Το υλικό θα διανεμηθεί με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών γύρω από βασικά ζητήματα που συνδέονται με την ανακύκλωση και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. 

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Θεσσαλονίκης απευθύνει πρόσκληση σε εθελοντές που επιθυμούν να συνεισφέρουν στις παραπάνω δράσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση s.zachariou@thessaloniki.gr