Ο Μιχάλης Ρακιντζής, ένας από τους διασημότερους συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές στην Ελλάδα, με 16 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, επιστρέφει στο Principal Club Theater, αυτή τη φορά με το συγκρότημά του, για να μας ταξιδέψει στα καλύτερά μας χρόνια με τα αγαπημένα μας τραγούδια στην αυθεντική τους εκτέλεση.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής είναι ίσως από τους λίγους στη χώρα μας με τόσο πλούσιο μουσικό παρελθόν… Με μια διαδρομή που αγγίζει σε διάρκεια τα τριάντα χρόνια, χάραξε το δικό του ξεχωριστό δρόμο στη μουσική σκηνή της χώρας μας, αλλά και του εξωτερικού, με σημαντικές συνεργασίες τόσο με έλληνες όσο και ξένους καλλιτέχνες. Στις 13 Ιουλίου 2012 κυκλοφόρησε παγκοσμίως ένα άκρως συλλεκτικό διπλό CD το ”Who Cares” - Ian Gillan (Deep Purple) και Tony Iommi (Black Sabbath) με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ροκ μουσικής σκηνής, στο οποίο συμμετέχει ο Μιχάλης με το “Get Away”. Στο ίδιο album συμμετέχουν Jon Lord (Deep Purple), Jason Newsted (Metallica), Nicko Mc Brain (IronMaiden), Mikko “Linde” Lindstrom (HIM)… Με τα έσοδα από τις πωλήσεις πρόκειται να χτιστεί μουσικό σχολείο στην Αρμενία.

O Μιχάλης είναι ένας πρωτοπόρος που δημιούργησε μία σχολή στη μουσική, προτείνοντας νέα ακούσματα, νέους ήχους και νέες τεχνικές με εμπειρία σε πολλά είδη μουσικής. Ο Μιχάλης παραμένει ένας “αυθεντικός εραστής της τέχνης” και συνεχίζει να δημιουργεί με κεντρικό άξονα την ίδια του την ψυχή!

Μετά τη συναυλία στο Principal ακολουθεί ένα all night 80’s/90’s party με τους εκρηκτικούς Cult Battles!

Το συγκρότημα του Μιχάλη Ρακιντζή αποτελείται από ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο, πλήκτρα, κρουστά, και θα συμμετέχουν ο Μάνος Μανουσέλης και ο Τέρρυ Μαυρίδης.

Info

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Η συναυλία ξεκινάει στις 22:00

Πληροφορίες: 2310.428088

Principal Club Theater – Mylos, Thessaloniki, GR - Τel: 2310.428088

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 8€, Ταμείο 10€

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, Ticket House, Public