aris_kastoria_panigiria_3_1_20140914_01.JPG
Σε μία έδρα όπου η κλωτσιά έπεφτε… σύννεφο ο Άρης κατάφερε να νικήσει τη Θύελλα Φιλώτα και να συνεχίσει στο κύπελλο της Γ’ Εθνικής.

 

Μπορεί η διοργάνωση να μην αποτελεί βασικό στόχο των “κίτρινων”, ωστόσο η νίκη ήταν επιβεβλημένη για πολλούς λόγους, ειδικά μετά τη βαριά ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Καμπανιακό για το πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη προηγήθηκαν νωρίς, μόλις στο 19′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουνά, είχαν την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι αλλά δεν κατάφερα να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσουν εγκαίρως το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και σε μία στημένη φάση στο 80′ ισοφάρισα σε 1-1 με τον Ζηνόβιο, βάζοντας φωτιά στο παιχνίδι.

Οι “κίτρινοι” αντέδρασαν γρήγορα και επίσης σε μία στημένη φάση, σε ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο Λιόλιος, πήρε την κεφαλιά ο Καπνίδης και διαμόρφωσε το τελικό 1-2 μόλις πέντε λεπτά μετά την ισοφάριση της Θύελλας.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΓΚΟΛ: 19′ Σουνάς, 80′ Ζηνόβιος, 85′ Καπνίδης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 12’ Σουνάς, 41′ Ψυχογιός, 57′ Ρένια, 59′ Σιμηχανίδης, 75′ Γκίνο,88′ Φερνάντες
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Καρατέρπος (ΕΠΣ Κοζάνης)
ΒΟΗΘΟΙ: Μανούρας (ΕΠΣ Τρικάλων), Τζιουβάρας (Κοζάνης)
Η ενδεκάδα του Άρη: Mπαϊμάκης, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Ψυχογιός (82′ Λιόνης), Γκίνο, Σουνάς, Xιντασέλι, Σταυρόπουλος (89′ Ντούνγκα), Καπνίδης


από το www.thessports.gr