Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας του Καυτανζογλείου ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Λεβαδειακό, στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Σιατραβάνη, ενώ για τον Λεβαδειακό ισοφάρισε με δυνατό σουτ ο Μπορνταγκαράι στο 59΄. Στο 86΄ ο Περόνε έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Πρζιρόφσκι, ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης και η αποβολή του Ρομάνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.