panaitolikos_olympiakos_1_1_20140830_01.jpg
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του διαιτητή της συνάντησης Παναιτωλικού – Ολυμπιακού, Ανδρέα Παπά, που έδωσε ό,τι φάουλ μπορούσε για να σπρώξει τον Ολυμπιακό, ειδικά στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα, η ομάδα του Αγρινίου έκανε ό,τι και πέρσι: Αναδείχτηκε ισόπαλη με τον “πρωταθλητή”.

 

“Δίκιο” έκρινε το αποτέλεσμα ο Χάβος(Χασάμι στο 47΄το 0-1 και Κούσας το 1-1 στο 75), σημαντική έκρινε την απώλεια του Μανιάτη από τραυματισμό ο Μίτσελ.

Γεγονός είναι ότι ο Ολυμπιακός δυσκολεύονταν ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού στα πρώτα 45’, όπως και μετά το 0-1. Έδειχνε να έχει πρόβλημα στον άξονα, ενώ ο Παναιτωλικός ήταν… ένα κλικ πιο γρήγορος! Θα δώσουμε δίκιο στον Χάβο…

Στα υπόλοιπα αποψινά παιχνίδια:

Ο Πανθρακικός δεν τα κατάφερε κι έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ ΓΙάννινα, στην Κομοτηνή. Μάλιστα, βρέθηκε πίσω στο σκορ. Το τελικό 1-1, διαμορφώθηκε από τα γκολ των Ακόστα (32΄) και Τζάνη (57΄), με τους γηπεδούχους να μένουν χωρίς νίκη για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική.

Ιστορική μέρα για την Καλλονή. Έπαιξε, επιτέλους, στο γήπεδό της στη Μυτιλήνη και κέρδισε 2-0 τον Εργοτέλη, που μπήκε με το… αριστερό στη χρονιά. Το γκολ του Καλτσά στο 43΄ και του Γιορέντε στο 89΄ χάρισαν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα στην ομάδα της Λέσβου. Από το 78΄ οι Κρητικοί έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μεγί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.