platanias_paok_0_4_athanasiadis_goal_20140831_01

Άνετη ήταν η επικράτηση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά.

 

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, που τιμήθηκε για την προσφορά του από τους γηπεδούχους και έδειξε ότι δεν ξεχνά («οι άνθρωποι του Πλατανιά μου έδωσαν το δικαίωμα να είμαι στον ΠΑΟΚ. Μου έδωσαν δουλειά» είπε σε μια επίδειξη ειλικρίνειας, ευσυνειδησίας και, πάνω από όλα, απόδειξης ότι δεν είναι αχάριστος), πέρασε ένα εύκολο απόγευμα, από το 10’ και μετά. Το μυστικό ήταν να καταφέρει, ο ΠΑΟΚ να κυκλοφορήσει την μπάλα με τη μία. Με το που τα κατάφερε, έφερνε, συνεχώς, σε δύσκολη θέση τον μαχητικό Πλατανιά.

Όσοι Κρητικοί βρέθηκαν στο γήπεδο, ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο. Εκτός από τα τέσσερα γκολ, είδαν και πολλές φάσεις (οι ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι κι αρκετά τετ α τετ). Είδαν, όμως, ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ένα κλικ πάνω σε ποιότητα και δύο σε… ταχύτητα. Ταχύτητα που κέρδισε με την (αναγκαστική) αλλαγή του Μαντούρο με τον Τσαλδάρη. Ο Ολλανδός έδειχνε προβληματισμένος και, όταν έπεσε στο έδαφος κρατώντας το πίσω μέρος του μηρού του, δόθηκε η εξήγηση για τις αργές κινήσεις του…

H ταυτότητα του αγώνα

ΓΚΟΛ: 39′ Αθανασιάδης, 52′ Σαλπιγγίδης , 62’ Μακ, 89’ Σκόνδρας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Μαχαμάτ,Τετέ-Κάτσε,Τζιόλης,Μακ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Τετέ

Πλατανιάς: Περιστερίδης, Μπανανά, Αγκιλέρα, Νέπλιακ, Ζαραδούκας, Αποστολόπουλος (77′ Κουλιμπαλί), Μενδρινός, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Γουνδουλάκης (62′ Τετέ), Ναζλίδης (58′ Τόρες).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς (84′ Ποζατζίδης), Τζιόλης (77′ Κατσικάς), Κάτσε, Μαντούρο (27′ Τζανδάρης), Μακ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.