Ένα ρεύμα επιπλέον δίνει η αστυνομία στο δρόμο των Τεμπών

Μετά από τέσσερις σχεδόν μήνες από την πτώση των βράχων άνοιξαν  τα Τέμπη για τις ημέρες του Πάσχα.  Πέμπτη 1 Απριλίου 2010 . ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΣΧΑΛΗ
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από το μεσημέρι σήμερα, Κυριακή 10 Αυγούστου 2014, στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών για τη διευκόλυνση της επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των νομών Λάρισας και Πιερίας.

 

Όπως ανακοίνωσε η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα βρίσκονται σε ισχύ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 10 το βράδυ, είναι:

-Η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη νέα εθνική οδό (Ν.Ε.Ο) Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.

-Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας -Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο πρώτο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.

-Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας -Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.

Σχόλια