Σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", η σωρός του Αλφρέντο Ντι Στέφανο έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και από το πρωί πλήθος κόσμου έχει σπεύσει να αποχαιρετήσει το θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο χώρος είναι διακοσμημένος με φωτογραφίες του Ντι Στέφανο και πάνω στο φέρετρο υπάρχει η σημαία της Ρεάλ Μαδρίτης. Από τους πρώτους που έφτασαν εκεί ήταν ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, μαζί με τους Εμίλιο Μπουτραγκένιο και Ντάνι Καρβαχάλ.
Λίγο αργότερα έφτασαν ο Ίκερ Κασίγιας, ο Σέρχιο Ράμος και ο Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο.


Κασίγιας: «Η φιγούρα του Δον Αλφρέδο θα ενσαρκώνει την Ρεάλ Μαδρίτης. Το όνομα του θα είναι συνώνυμο με την ομάδα. Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες για ότι έκανε και θα συνεχίσουμε να μεταδίδουμε το μήνυμα του».
Σέρχιο Ράμος: «Όλοι χάσαμε ένα πρότυπο, έναν σημαιοφόρο, κάποιον που έπαιξε μεγάλο ρόλο για είμαστε εδώ σήμερα. Ο Δον Αλφρέδο συμβολίζει τις αρχές που εκπροσωπεί η Ρεάλ. Κάθε μελλοντικός παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει το χρέος να ξέρει τι σημαίνει ο Ντι Στέφανο για τον σύλλογο.
Το πνεύμα του θα ζει για πάντα. Οι λέξεις «τα παρατάω» δεν ήταν ποτέ στο λεξιλόγιο του. Η κεφαλιά μου στο Champions League είχε κάτι από το πνεύμα του Ντι Στέφανο».


Καμάτσο: «Η ιστορία της Ρεάλ γράφτηκε από τον ίδιο. Αυτός ενσαρκώνει την ιστορία της Ρεάλ και πάντα θα τον θυμούνται στην Γη. Ο Ντι Στέφανο άλλαξε εν μέρει τον σύλλογο. Πέθανε στο μέρος που αποκαλούσε σπίτι του, το οποίο όλοι οι madrinistas θα ήθελαν».

http://www.madridista.gr