Paok_dniper_0_1_20140715_03.JPG
Τη δεύτερή του φιλική ήττα γνώρισε απόψε στην Ολλανδία ο Δικέφαλος απέναντι στη Ντνιέπρ με 1-0.

 

Ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, από μία «έτοιμη» ομάδα από πλευράς φυσικής κατάστασης, και άφησε θετικές εντυπώσεις στον ανασταλτικό τομέα. Όμως, οι δύο, όλες κι όλες, τελικές της επίθεσης, προβλημάτισαν όσους είδαν το παιχνίδι.

Απουσίαζαν οι διεθνείς, που είναι σε άδεια και ο Μιγκέλ Βίτορ, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις πριν την αναμέτρηση. Έτσι, στο α μέρος έπαιξαν οι Μελισσάς, Κίτσιου, Ρατς, Κατσικάς, Κιόσε, Παναγιωτούδης, Σαββίδης, Γκολάσα, Πόζογλου, Μάρτενς και Παπαδόπουλος και στο δεύτερο οι Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης, Σκόνδρας, Μαντούρο, Τζανδάρης, Πολύζος, Κάτσε, Πόποβιτς, Αθανασιάδης και Κουλούρης. 

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για τους Ουκρανούς πέτυχε ο Ζελέζνιοφ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 70' της αναμέτρησης, αφού ο Κάλινιτς ανετράπη εντός περιοχής από τον Γιακουμή.

Οι μικροτραυματισμοί

Στο κανονικό πρόγραμμα εντάχθηκε για πρώτη φορά ο Κρίστι Κιόσε, ενώ ο Εργκούς Κάτσε ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια συνέχισε ατομικό πρόγραμμα προσαρμογής προκειμένου να ενσωματωθεί κι αυτός στην υπόλοιπη ομάδα.

paok_proponisi_vitor_20140715_01.jpg

Ο Νίκος Σπυρόπουλος μετά την μικροεπέμβαση στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού του ποδιού φόρεσε παπούτσι και ξεκίνησε τρέξιμο, έτσι υπολογίζεται πως τις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά.

Επίσης, ο Φάνης Τζανδάρης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενός ερεθισμού στη βουβωνική χώρα και από αύριο Τρίτη (15.07) θα είναι και πάλι στη διάθεση του προπονητή.

Αναστασιάδης: Δήλωσε ευχαριστημένος

«Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Δουλεύουμε πολύ καθημερινά, με διπλές προπονήσεις. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Μπορούν να γίνουν λάθη πολλά, αλλά εάν είναι ξεκούραστα τα παιδιά αυτά τα λάθη δεν θα τα κάνουμε. Νομίζω ότι σε αυτό τον αγώνα κάναμε αρκετά λάθη στον άξονα, κι αυτό το πληρώνεις, η ψυχολογία είναι κακή μετά από τέτοια λάθη, αλλά στο τελευταίο 15λεπτο κυνηγήσαμε το γκολ και μόνο ότι ο αντίπαλος έκανε καθυστέρηση αυτό λέει πολλά για μας», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Αναστασιάδης.

anastasiadis_20140715_01.JPG

Πρόσθεσε πως η ομάδα θα αρχίσει να ασχολείται με τα στημένα από το επόμενο παιχνίδι και ότι σήμερα σκόπευε να δει τους ίδιους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις –κι έφερε το παράδειγμα των Ποζατζίδη και Κουλούρη, που τους άλλαξε πλευρές.

«Εάν μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα θα παίζαμε αλλιώς. Μας ενδιαφέρει, αλλά αλλού είναι το βασικό μας ενδιαφέρον. Καλό είναι να γίνονται λάθη για να τα διορθώνουμε. Τα παιδιά έχουν βελτιωθεί πολύ. Έκαναν πράγματα που δεν τα περίμενα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν πρέπει να καβαλήσουν το καλάμι και είναι εύκολο να έρθει η έπαρση. Κι αυτό είναι δική μου δουλειά», είπε λίγο αργότερα.

Όταν του επισήμαναν πως, στα φαλτσοσφυρίγματα κανείς δε διαμαρτύρονται, απάντησε πως «δε θα υπάρξει, πλέον, τέτοιο πράγμα και διαμαρτυρίες από τα παιδιά».

Τέλος, για άλλη μία φορά, αρνήθηκε να μιλήσει για μεταγραφές, λέγοντας πως δουλεύει με τους παίκτες που έχει.