Αναρτώνται σήμερα, κατά τη μία το μεσημέρι, στα λύκεια όλης της χώρας, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των γενικών και επαγγελματικών λυκείων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου:
  • Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ (Γενικά Λύκεια) και των ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα αναρτηθούν σήμερα περίπου στις 13:00 σε όλα τα Λύκεια της χώρας.
  • Αντίστοιχα, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α', καθώς και των ΕΠΑΛ-Β' (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν αύριο Τετάρτη 2-7-2014 περίπου στις 13:00 σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας.
  • Όλοι οι υποψήφιοι και των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ (ομάδες Α' και Β') θα μπορούν, μετά τις 13:00 σήμερα, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
  • Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 4-7-2014 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Επισημαίνεται, τέλος, ότι μέχρι την Πέμπτη 3-7-2014 οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρα μηχανογραφικά δελτία (προσωρινή αποθήκευση). Από την Πέμπτη 3-7-2014 ως τη Δευτέρα 14-7-2014 όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.