Οι δύο πιο δυνατές συναυλίες του καλοκαιριού ενώνονται σε μια πρωτοποριακή εμφάνιση, σήμερα Σάββατο 19 Ιουλίου, στο 3ο Φεστιβάλ Μουσών.


Πέντε από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της χώρας ανοίγουν καινούργιους δρόμους στα συναυλιακά δρώμενα, επιλέγοντας να εμφανιστούν στον ίδιο χώρο, την ίδια μέρα, με ένα εισιτήριο.

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα ταξιδέψουν το κοινό σε μια μοναδική συναυλία στο 3ο Φεστιβάλ Μουσών, στοιχηματίζοντας στην ατμόσφαιρα της παρέας, στη συμμετοχή του κοινού, στην οικειότητα των αγαπημένων τραγουδιών, θα προσφέρουν τα λατρεμένα τραγούδια τους σε όλους αυτούς που τις παρακολουθούν και τραγουδούν μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ - ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

“ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ” Η συμμορία του καλοκαιριού

Σαββόπουλος, Μαχαιρίτσας, Μουζουράκης θα στήσουν ένα πάρτι 40 τραγουδιών στο 3ο Φεστιβάλ Μουσών. Μαζί τους μια συναρπαστική ορχήστρα κορυφαίων μουσικών: Γιώτης Κιουρτσόγλου, Άκης Αμπράζης, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Στάθης Άννινος, Steve Tesser, Θοδωρής Σούκερας, Γιάννης Ιωαννίδης.

Για τις εκδηλώσεις του 3ου Φεστιβάλ Μουσών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν την ενημέρωση που επιθυμούν, καθώς και για όλο το πρόγραμμα των συναυλιών και τις παράλληλες δραστηριότητες, την προπώληση εισιτηρίων, τους χώρους διαμονής και την περιοχή του Ελατοχωρίου: Στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Μουσών (www.festivalmouson.gr), στο facebook (www.facebook.com/festivalmouson), στα τηλ. 6982375192 (watchup) - 23510 52217- 52218 και email:festivalmouson@gmail.com