mendioum_04.jpg
Επί δύο χρόνια… ψείριζε την πελάτισσά της, μια 75χρονη που δήλωνε μέντιουμ. Τις πήρε, συνολικά, 35.000 ευρώ!

 

Δυο χρόνια τώρα, μια 58χρονη με προβλήματα υγείας, προσέφευγε στο 75χρονο “μέντιουμ” για να δει τι θα γίνει με τη ζωή της! Κι όλο αυτό το χρονικό διάστημα, το… μέντιουμ έπαιρνε τα χρήματα, έδινε ασυνάρτητους χρησμούς και έπειθε το θύμα του ότι αυτά που του έλεγε ήταν τα… μελλούμενα!

Προχθές (Τρίτη 29 Ιουλίου 2014) το μεσημέρι, έμελλε να είναι και η τελευταία προσπάθεια της 75χρονης απατεώνισσας να πάρει χρήματα από την 58χρονη. Αν και… μέντιουμ, δεν προέβλεψε το δικό της μέλλον και κατέληξε στη… στενή!

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου σε συνεργασία με συναδέλφους τους ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της Γ.Α.Δ.Θ. τη συνέλαβαν ενώ έβγαινε από τράπεζα της περιοχής, όπου είχε προσπαθήσει να εισπράξει επιταγή χρηματικού ποσού 11.400 ευρώ, που έφερε το όνομα της παθούσας και είχε εκδοθεί στα μέσα Ιουλίου.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι η δράστιδα, προσποιούμενη το μέντιουμ και εκμεταλλευόμενη την κατάσταση υγείας της 58χρονης γυναίκας, κατά τα δύο τελευταία χρόνια, την εξαπατούσε συστηματικά, αποκομίζοντας, παράνομα, περιουσιακό όφελος 35.000 ευρώ….

Η συλληφθείσα, η οποία, παλιότερα, είχε καταδικαστεί για πλαστογραφία με χρήση και δεν είχε εκτίσει την ποινή της, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κι από εκεί στις φυλακές…