tv_studio_02.jpg
Πολύφερνη νύφη η Nova. Τη θέλουν… πολλοί.

 

Συγκεκριμένα, θέλουν το πακέτο του 44% που έχει fund αραβικών συμφερόντων. Wind και Vodafon, που συμμετέχουν μέσω της Forthnet στη Nova, ενδιαφέρονται να αγοράσουν αυτές το ποσοστό. Ο ΟΤΕ, όμως, μπαίνει στο παιχνίδι, όπως προκύπτει από δήλωση του ΜΙχάλη Τσαμάζ, επικεφαλής του οργανισμού, στην πρόσφατη συνέλευση μετόχων, μετά από ερώτηση μικρομετόχου.

Τη δήλωση φιλοξενεί σε ανάρτησή της, η voria.gr. Ο κ. Τσαμάζ φέρεται να δήλωσε: «Οι τηλεπικοινωνίες είναι μία δυναμική αγορά που εξελίσσεται συνεχώς. Προφανώς και εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Δεν θα κάναμε την δουλειά μας καλά, εάν δεν διερευνούσαμε και τις συνέπειες αυτών των εξελίξεων. Σε αυτά τα πλαίσια αξιολογούμε και κάνουμε επαφές με διαφορετικούς παράγοντες της αγοράς, για να μπορέσουμε να καταλάβουμε, να συγκεκριμενοποιήσουμε και να δούμε τι σημαίνει αυτό για εμάς».

Σίγουρα για τον ΟΤΕ σημαίνει πολλά μια τέτοια αγορά, αφού, πλέον, αυξάνει κατά 450.000 τους συνδρομητές του (που είναι λίγο πάνω από 250.000). Αυξάνει, όμως, και τον έλεγχο των τηλεοπτικών πλατφορμών, κάτι που δεν ξέρει κανείς αν θα το επιτρέψει η Επιτροπή Ανταγωνισμού.