12 - 1
Σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και στα ορεινά της Κρήτης αναμένονται, για

σήμερα, Κυριακή 8 Ιουνίου 2014, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Στη δυτική Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι – απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από αργά το απόγευμα στα ανατολικά, βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως  31 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ στην Πελοπόννησο και την Αττική. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι βαθμιαία στα ανατολικά ως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 ως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία απο 18 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και αργότερα στα ανατολικά ως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 ως 39 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.