Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.


Νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη με τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι πιθανόν κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Οι καιρικές συνθήκες θα σημειώσουν βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα τις πρωινές ώρες στη κεντρική Μακεδονία και μέχρι το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ Θερμοκρασία: από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους έντονα στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα νησιά ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι κατά τόπους ισχυρές. Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια 7 με 8 μποφόρ. Βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα νότια 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου.