Στο πάθος που βγάζουν οι παίκτες της Εθνικής ομάδα, στάθηκε με δηλώσεις του κατά την διάρκεια της επιστροφής στο Αρακαζού, ο Ορέστης Καρνέζης.


«Σε όλα τα παιχνίδια της Εθνική αγωνιζόμαστε με πολύ πάθος. Το βγάζουμε αυτό στο γήπεδο. Η διαφορά μας με τις άλλες ομάδες είναι οτι εμείς παίζουμε με καρδιά. Αυτό είναι που μας έχει φέρει εδώ και ελπίζουμε να μας πάει και πιο πέρα...», τόνισε αρχικά ο διεθνής τερματοφύλακας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος του ματς με την Ιαπωνία, δήλωσε: «Νομίζω οτι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, σε γενικές γραμμές. Θέλαμε όλοι να παίξουμε καλά και να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, μετά την πρεμιέρα. Μείναμε με 10 παίκτες, σχετικά νωρίς... Αυτό μας έδωσε περισσότερη δύναμη, κουράγιο και περισσότερα τρεξίματα για να καλύψουμε τους κενούς χώρους. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος και πήραμε έναν σημαντικό βαθμό».

Τέλος αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση, φάνηκε αισιόδοξος λέγοντας: «Πάντα στις πρεμιέρες δεν ξεκινάμε καλά. Και από τη στιγμή που είναι σαν μικρή λίγκα, είναι δύσκολα στη συνέχεια. Νομίζω οτι μπορούμε με 4 βαθμούς να περάσουμε. Σε τέτοια παιχνίδια, μπορεί να μαζέψεις 6 βαθμούς και να μείνεις έξω... Νομίζω όμως οτι ο βαθμός ήταν πολύ σημαντικός. Με μία νίκη κόντρα στην Ακτή μπορούμε να τα φέρουμε όλα... τούμπα».

Παρακολουθείστε σε βίντεο τα όσα δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας: