Εννέα νέα ηλεκτρικά κρεβάτια νοσηλείας, απέκτησε η Α' Παιδιατρική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκη, χάρη σε δωρεά του Συλλόγου «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά».

Ο καθηγητής Παιδιατρικής, διευθυντής της Α' Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΠΘ, Φώτης Παπαχρήστου, κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παράδοση των νέων κρεβατιών, ευχαρίστησε τον σύλλογο για τη δωρεά και εξέφρασε την αισιοδοξία του «διότι σε μία εποχή κρίσης προσφέρουν από το περίσσευμα της καρδιάς τους, από τη μια οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, και από την άλλη η εκκλησία, οι σύλλογοι και τα μεμονωμένα άτομα καλύπτουν τα κενά που αδυνατεί να καλύψει το κράτος».
Ο πρόεδρος της «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά», Παναγιώτης Παπαδημητρίου, υπογράμμισε ότι «κάναμε αυτή την προσφορά θέλοντας να ενισχύσουμε και να ενδυναμώσουμε το δύσκολο έργο των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, όσο είναι δυνατόν, στους δύσκολους αυτούς καιρούς της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που βιώνουμε όλοι μας».
Ο κ. Παπαδημητρίου απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο, και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, για τις κοινωνικές τους δράσεις και για τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που έχουν επιδείξει. Παράλληλα ανακήρυξε επίτιμο μέλος του Συλλόγου την επιχειρηματία Ελεάνα Βλάχου η οποία έχει τοποθετήσει στο κατάστημά της το πρώτο κουτί εισφοράς προς τον Σύλλογο.
Μετά την τελετή οι παριστάμενοι επισκέφτηκαν το χώρο της Κλινικής, όπου μοίρασαν δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά.