Σε ραδιοφωνική συχνότητα της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο Μπόγιαν Σαράνοφ ο οποίος τόνισε πως θεωρεί ιδανική λύση την προοπτική συνεργασίας με την ομάδα τη Θεσσαλονίκης.
Ο ίδιος υπογράμμισε επίσης πως έχει επικοινωνήσει με τους Βούκιτς και Νάτχο, οι οποίοι του μετέφεραν τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Εγώ είμαι ο παίκτης, την μεταγραφή μου τη χειρίζεται ο μάνατζερ μου με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και άλλωστε τον αντιμετώπισα δυο φορές φέτος στο Europa League. 
Αυτό για μένα δεν είναι κακό γιατί ήδη έχω ενημερώσει τους ανθρώπους της Μακάμπι ότι θέλω να κάνω το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου και θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή επιλογή. 

Άλλωστε για αυτό το λόγο έχω αποφασίσει να μην κάνω ανανέωση του συμβολαίου μου που τελειώνει σε ένα χρόνο» τόνισε αρχικά ο Σέβρος πορτιέρο ενώ συνέχισε λέγοντας αναφορικά με την επικοινωνία που είχε με τους Νάτχο – Βούκιτς.

«Μίλησα με τον Βούκιτς αλλά και τον Νάτχο που είναι εδώ στο Ισραήλ. Και οι δυο μου είπαν τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ.  Εγώ θέλω να επιστρέψω στην Ευρώπη και να είμαι κοντά στην πατρίδα μου και να διεκδικήσω και την επιστροφή μου στην Εθνική Ομάδα. Αισθάνομαι υπέροχα αν φορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι αρκετοί συμπατριώτες φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ» ενώ όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης του, ξεκαθάρισε.


«Δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες αλλά θεωρώ ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε αρκετές μέρες…».