Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπού θα σημειωθούν τοπικές βροχές συνθέτουν το σκηνικό του καιρού την Κυριακή.


Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά. Στα δε ορεινά της Ηπείρου, στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, στις υπόλοιπες περιοχές.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και προς το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές η πρόσκαιροι όμβροι. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: δυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στο βορειοανατολικό Αιγαίο νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα βόρεια. Άνεμοι: δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Κεφαλονιά

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανούς όμβρους και βελτίωση το απόγευμα. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.