Από αύριο Τρίτη ξεκινά η εθελοντική περιφρούρηση του περιαστικού δάσους του Σέιχ Σου από την Πολιτική Προστασία του δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Οι εθελοντικές ομάδες θα περιφρουρούν το περιαστικό δάσος όλα τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου, του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου, καθώς και τις καθημερινές με υψηλό δείκτη επικινδυνότητας.
Ο δήμος Θεσσαλονίκης διαθέτει σε μόνιμη βάση δύο υδροφόρα οχήματα που σταθμεύουν στο πυροφυλάκειο της Πυροσβεστικής στο δάσος του Σέιχ Σου και στο εργοτάξιο της Νέας Ελβετίας αντίστοιχα.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.