Συνέντευξη στην εφημερίδα «Metrosport» παραχώρησε ο νεαρός αμυντικός (που φέτος αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς), Στέλιος Ποζατζίδης. Ο αριστεροπόδαρος ακραίος τόνισε πως η επιλογή του να μεταβεί στον Απόλλωνα τη φετινή περίοδο τον βοήθησε αρκετά και είναι έτοιμος να διεκδικήσει μια θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. 


«Αποφασίσαμε από κοινού με τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Δεκέμβριο να πάω δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς για να μην μείνει τελείως άδεια η χρονιά από συμμετοχές. Βοηθήσαμε και εμείς τον Απόλλωνα, αλλά βοηθηθήκαμε κιόλας. Μας έκανε καλό η παρουσία μας εκεί» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια τόνισε:

«Μπορεί να μην είναι τόσο τεχνικό πρωτάθλημα, αλλά είναι δυνατό, ανδρικό. Παίρνεις διαφορετικές εμπειρίες που είναι απαραίτητες. Πιστεύω να μείνω στον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν, νιώθω πανέτοιμος».

Τέλος όσον αφορά τον Αγγελο Αναστασιάδη, πρόσθεσε:  
«Έχω ακούσει ότι είναι ακριβοδίκαιος, κι αυτό είναι καλό για εμάς. Δεν ζητάμε να μας χαριστεί τίποτα, απλώς εάν αξίζουμε να παίζουμε. Πιστεύουμε ότι εάν μας δοθεί η ευκαιρία θα δείξουμε τι αξίζουμε».