Ανακοίνωση κατά της... μασονίας εξέδωσε το CLUB Π.Α.Ο.Κ.Β Βαλμάδας!

Αφορμή για την ανακοίνωση στάθηκε η επιλογή του ξενοδοχείου στο οποίο θα παραμείνει, κατά την προετοιμασία της η ομάδα. Κάνοντας λογικά άλματα και αφού αναγορεύει το λαό του ΠΑΟΚ "θεματοφύλακα της ιδέας του και πρεσβευτή των αξιών του", σχολιάζει "κάποια πράγματα", όπως αναφέρει "καλοπροαίρετα".

Αφού επικαλείται "ένα οργανωμένο σχέδιο διάλυσης της κάθε είδους ταυτότητας και διαφορετικότητας. Η λεγόμενη «παγκοσμιοποίηση», «νέα εποχή», «νέα τάξη πραγμάτων» κτλ", η οποία, για το συντάκτη της ανακοίνωσης "έχει ως στόχο την εξάλειψη οποιουδήποτε στοιχείου μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους ανθρώπους σε συνδυασμό με μια πλήρη αποβλάκωση και καθοδήγηση, μέσω των χειραγωγημένων Μ.Μ.Ε., των λαών", για να μπορούν -όπως υποστηρίζει- "ευκολότερα να μας ελέγχουν", ονομάζει οργανώσεις και πολιτικούς ως μασόνους.

Επικαλείται ότι Όμιλος της Θεσσαλονίκης βράβευσε τον Ιβάν Σαββίδη, ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ονομάζει «Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» την προσπάθειά του, αναφέρεται στην "ξαφνική αγάπη του Ζαγοράκη με την πολιτική" και θυμίζει ακόμη και την περίπτωση Κάτσε!

Κι όλα αυτά για να καταλήξει στην ερώτηση: "Τελικά ποιοι είστε και τι θέλετε να κάνετε με τον Π.Α.Ο.Κ.; Ελπίζουμε πως όλα αυτά είναι μια απλή σύμπτωση. Ή μήπως όχι";