Έναν - έναν ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, ο Γιάννης Μπουτάρης, πριν από λίγο, από το εκλογικό του κέντρο που, πλέον, είναι γεμάτο κόσμο, που ανοίγει σαμπάνιες και γλεντά για τη μεγάλη του νίκη στο δήμο Θεσσαλονίκης.


Ειδικά, όμως, ευχαρίστησε "τον Απόστολο" (σ.σ. Σοφιαλίδη, καθηγητή της νομικής) τον οποίο χαρακτήρισε "ονειροπόλο" και πρώτα τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Ο κ. Μπουτάρης, δήλωσε πως "η πόλη έδειξε ότι επιμένει συνειδητά στην επιλογή του 2010" και "ότι δε θέλει να πάνε χαμένες οι προσπάθειες τρεισήμισι χρόνων, Μας έδωσε εντολή για τα επόμενα πέντε χρόνια, να κάνουμε πράξη όσα πρέπει".

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε για μια "πόλη που αγκαλιάζει όλους", που "δίνει δυνατότητες" και υποσχέθηκε "να σταματήσει η Θεσσαλονίκη να είναι η πρωτεύουσα της ανεργίας".

Επίσης, ευχαρίστησε τον Σταύρο Καλαφάτη, διεκδικητή του δήμου με την παράταξη "Θεσσαλονίκη Εντάξει" που τον είχε πάρει νωρίτερα τηλέφωνο, για να τον συγχαρεί για τη νίκη.

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί του Γιάννη Μπουτάρη τον... σήκωσαν στα χέρια, σε μία καρέκλα και μετά του... επέτρεψαν να προχωρήσει στη δήλωσή του.