Τρύπες από σφαίρες βρέθηκαν σήμερα, Κυριακή σε παράθυρα των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. 


Η αντιτρομοκρατική εντόπισε μια σφαίρα στην ψευδοροφή του δευτέρου ορόφου και αναζητά ακόμα μία στον τρίτο όροφο.  Επίσης βρέθηκαν κάλυκες στο δρόμο.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται» αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του μετά την επίθεση με πυροβόλο όπλο στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη. Το ΠΑΣΟΚ «απαντά με την συσπείρωση και την αποφασιστικότητα των δημοκρατικών πολιτών καταδικάζοντας κατηγορηματικά κάθε εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια.

Καταδικάζουν Κεδίκογλου - ΔΗΜΑΡ

«Καταδικάζουμε απερίφραστα το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για τους πυροβολισμούς στα γραφεία του κόμματος.
«Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις απαιτείται να θωρακίσουμε την Πολιτεία μας απέναντι στην απειλή της τρομοκρατίας» πρόσθεσε.

Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που εκδηλώθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. «Καμία ανοχή στη βία δεν είναι νοητή» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Βενιζέλος: Ευκαιρία συστράτευσης δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου
Σε ξεχωριστή του δήλωση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφέρει: «Είναι πραγματικά τραγικό, την ημέρα των εκλογών, εν έτει 2014, στο κέντρο της Αθήνας, να γίνεται τρομοκρατική επίθεση -έτσι λένε οι αρμόδιες αρχές: "τρομοκρατική επίθεση"- εναντίον των γραφείων ενός πολιτικού κόμματος.
»Εντάξει, το ΠΑΣΟΚ ξέρουμε ότι είναι στο στόχαστρο, στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προάσπιση των δημοκρατικών θεσμών, αλλά αυτό παραείναι προκλητικό και χρειάζεται απόλυτη καταδίκη. Είναι μια ευκαιρία συστράτευσης όλων των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου».