anatoli_iliou_20130914_ 0734_01.jpg
Μεμονωμένες καταιγίδες προβλέπονται το απόγευμα στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

 

Αρχικά γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και το απόγευμα θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στη Μακεδονία όπου θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο από το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος από το μεσημέρι όμως θα αναπτύξουν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Θεσσαλίας το απόγευμα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα Δωδεκάνησα με πιθανότητα τοπικών βροχών τη νύχτα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.