«Η κυβέρνηση θα συντριβεί στις ευρωεκλογές και θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις. Η ψήφος στις ευρωεκλογές δεν είναι χαλαρή ψήφος», υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος, στη σημερινή διακαναλική συνέντευξή του.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εκτίμησε ότι στις ευρωεκλογές θα αποτυπωθεί στις κάλπες η αντίδραση των πολιτών, ειδικά του Νότου, «απέναντι στην προσπάθεια της αλλαγής της Ευρώπης των λαών στην Ευρώπη των τραπεζιτών» ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για εσωκομματικές εξελίξεις, στην περίπτωση που το κόμμα του δεν φέρει θετικά αποτελέσματα την Κυριακή.

Είπε ότι η χώρα έχασε την εθνική της κυριαρχία και ότι «ο Μπαρόζο φέρεται να επέβαλε τον Παπαδήμο πρωθυπουργό». Eκανε λόγο για σενάρια φόβου με «στόχο την πίεση του ελληνικού λαού ενόψει των εκλογών» και υποστήριξε ότι οι πολίτες στις ευρωεκλογές «θα απελευθερωθούν». Ο κ. Καμμένος είπε ακόμη ότι η πίεση που υφίσταται η Ελλάδα «έχει στόχο την εθνική τραγωδία» και πρόσθεσε ακόμη ότι «πρέπει να απελευθερωθούν οι πολίτες, να καταλάβουν ότι ετοιμάζεται μια καινούργια μέρα, με μια κυβέρνηση που θα κάνει στάση πληρωμών στα τοκοχρεολύσια».

Αναφερόμενος στις εξαγγελίες του κ. Σαμαρά για 770.000 θέσεις εργασίας, ο κ. Καμμένος τον χαρακτήρισε «παλαιοκομματικό αρχηγό που τάζει», τον κατηγόρησε ότι «λέει ψέματα» και είπε ότι για να δημιουργηθούν αυτές οι θέσεις εργασίας πρέπει να υπάρξει ανάπτυξη 9%, και για να συμβεί αυτό «θα πρέπει να έρθουν όλοι οι Κινέζοι ως τουρίστες στη χώρα μας και να λειτουργούν όλες οι πετρελαιοπηγές».