Έχοντας τονίσει πριν από λίγα 24ωρα ότι θα παραμείνει για 2-3 ημέρες στη Θεσσαλονίκη και πιστός στις δηλώσεις του, ο Ιβάν Σαββίδης, συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ την Πρωτομαγιά.


Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, αφού ανέλυσε το σκεπτικό του για του λάθους χειρισμούς που έχουν γίνει και έχει ακολουθήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έπειτα συζήτησε με τα μέλη της ΠΑΕ για τυχόν αλλαγές, που ίσως φέρουν άλλον ...αέρα τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, χωρίς όμως να προκύψει κάτι συγκεκριμένο ή κάποια αναφορά σε  πρόσωπα.

Οι αποφάσεις θυμίζουν …μύλο, καθώς τα σενάρια ουκ ολίγα είναι. Μέσα σ’ αυτά εμπλέκονται τα ονόματα του Γκέρμαν Τσιστιακόφ αλλά και του μέχρι πρότινος προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα. Ο πρώτος είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν από τα διοικητικά δρώμενα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, καθώς ο ομογενής επιχειρηματίας δεν έχει λάβει τα απαιτούμενα από το …δεξί του χέρι, όπως αφήσε να εννοηθεί και με τις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Από εκεί και πέρα ...βουίζει η Θεσσαλονίκη πως ο Βρύζας θα επιστρέψει στον αγαπημένο του ρόλο (αυτόν του τεχνικού διευθυντή), χωρίς ωστόσο αυτή η πληροφορία να επιβεβαιώνεται. 


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως όποιες αποφάσεις κι αν λάβει ο Ιβάν Σαββίδη σαφώς και θα είναι άμεσα εκτελεστέες ωστόσο θα πρέπει να επικυρωθούν και σε γενική συνέλευση της ΠΑΕ, το προσεχές καλοκαίρι.