Πιο έτοιμος από ποτέ, ώστε να διεκδικήσει μία θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, τόνισε ο Δημήτρης Πόποβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Metrosport».

Ο ακραίος χαφ του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε τόσο στις εμπειρίες που αποκόμισε από τη θητεία σε Πλατανιά και Απόλλων, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει και τον Μίροσλαβ Στοχ.


«Πιστεύω πως ήταν καλή χρονιά για μένα. Πήρα εμπειρίες και από την Super League και από την Football League, κι αυτό με βοήθησε. Στον Απόλλωνα πήρα περισσότερο χρόνο συμμετοχής απ’ ότι στον Πλατανιά και πλέον περιμένω να με καλέσουν να ξεκινήσουμε την προετοιμασία. 
Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να παίξω στον ΠΑΟΚ. 
Πιστεύω πως σε αυτή την ηλικία που βρίσκομαι ο δανεισμός μου έκανε καλό. Ετσι ανδρώνεσαι ποδοσφαιρικά. Τώρα νιώθω πιο έτοιμος απ’ ότι πριν για τη νέα χρονιά» τοποθετήθηκε αρχικά ο νεαρός χαφ, ενώ συνέχισε λέγοντας:
«Είναι καλός παίκτης ο Σλοβάκος. Βέβαια δεν του βγήκαν όλα τα παιχνίδια, στο τέλος έδειξε, πάντως, πάλι τον καλό του εαυτό. Εγώ συνήθως παίζω στην αριστερή πλευρά ως εξτρέμ, μπορώ, όμως και δεξιά. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο γενικά χρειάζεται ταχύτητα, αυτό εμένα είναι το ατού μου, με βοηθάει πολύ που είμαι γρήγορος».

Τέλος, ο Πόποβιτς πρόσθεσε αναφορικά με τη σεζόν που διέγραψε ο ΠΑΟΚ:
«Θα κρατούσα μόνο την συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου μετά από αρκετά χρόνια. Στόχος είναι χρόνο με τον χρόνο να πηγαίνουμε καλύτερα».