kalafatis_entaxei_synantisi_symboylon_02.jpg
«Το πείραμα Μπουτάρη απέτυχε! Η πλειοψηφία των συμπολιτών μας, το απέρριψε! Εμείς συνεχίζουμε».

 

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, σήμερα, σε συνάντηση με τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού «Εντάξει»!

Κι ο κ. Καλαφάτης πρόσθεσε: «Απευθυνόμαστε σε όλους τους Θεσσαλονικείς. Τονίζουμε ότι εμείς δεν κάνουμε πειράματα στην πόλη.  Έχουμε σχέδιο, έχουμε πρόγραμμα για  ποιότητα ζωής που ξεκινά έξω από την πόρτα του σπιτιού κάθε Θεσσαλονικιάς και κάθε Θεσσαλονικιού. Και ζητάμε να το δουν, να το ακούσουν, να το αξιολογήσουν.»

Στη συνάντηση, υπήρχε αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα, με ιδιαίτερες αναφορές στην ανάγκη να πειστούν οι Θεσσαλονικείς που απείχαν από τις εκλογές την πρώτη Κυριακή, ότι «η απόφαση για το μέλλον της πόλης τους αφορά άμεσα και τους ζητάμε, να μην επιτρέψουν να χάσει η Θεσσαλονίκη άλλα πέντε χρόνια»!

Κοινός τόπος των τοποθετήσεων όλων των υποψηφίων συμβούλων που πήραν το λόγο, ήταν ένας: «Δεν κοιτάμε σταυρούς, και προσωπικές επιδιώξεις! Είμαστε μια δεμένη ομάδα, το αποδείξαμε και συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο στόχο, μιας Θεσσαλονίκης “εντάξει”.»