Στη μεγάλη γιορτή της πόλης, την 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από τις 6 έως τις 14 Σεπτεμβρίου προτίθεται να συμμετάσχει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Η 79η ΔΕΘ διατηρώντας τους βασικούς άξονες της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας επιστρέφει στον εμπορικό και διεθνή της χαρακτήρα, με έμφαση στην ανάδειξη και ανάπτυξη των εξαγωγικών δυνατοτήτων της χώρας. 
Παράλληλα  ο συνδυασμός του εμπορικού και επιχειρηματικού περιεχομένου της 79ης ΔΕΘ  με το ποικίλο πρόγραμμα ψυχαγωγικών εκδηλώσεων αναμένεται να προσδώσουν την απαραίτητη δυναμική μιας πολυδιάστατης διοργάνωσης.  
Στο πλαίσιο αυτό και με μοναδικό γνώμονα τη στήριξη των μελών του και την επιχειρηματικότητα, το ΒΕΘ, που εμπράκτως την έχει αποδείξει κατ' επανάληψη, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τη φετινή ΔΕΘ.

Οι επιχειρήσεις-μέλη του ΒΕΘ που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη διοργάνωση θα επωφεληθούν, υπό προϋποθέσεις που προβλέπονται στην εκθεσιακή πολιτική του επιμελητηρίου, από ειδική εκπτωτική τιμή και την επιδότηση του επιμελητηρίου για ατομικό stand 12 τετραγωνικών μέτρων. 
Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των επιχειρήσεων που θα επιδοτηθούν από το επιμελητήριο είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του ΒΕΘ, στα τηλέφωνα: 2310 271708, 2310271854.