Γενικά αίθριος προβλέπεται για σήμερα ο καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα.


Υπάρχει η πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοανατολικά ορεινά.

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Το θερμόμετρο θα δείξει από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Τη νύχτα θα συννεφιάσει ξανά στη δυτική Μακεδονία. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική, με νεφώσεις από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.