Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα ο καιρός. Σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη από το μεσημέρι και προς το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία.


Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας στα νοτιά τμήματα τοπικά μέχρι 7 μποφόρ.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Από το απόγευμα αναμένεται να σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με παροδική βροχή και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα αρχικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και στην κεντρική Μακεδονία σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 πρόσκαιρα στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στη Θεσσαλία κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 6 πρόσκαιρα την ημέρα στα νότια μέχρι 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στα ανατολικά παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη 

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη έως 27 βαθμούς.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και την ημέρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Λιγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι ανεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά 6 και πιθανώς την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά, θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.