Συγκέντρωσαν 1,5 τόνο τρόφιμα για τους πολύτεκνους

trofima_ef_club_20150511_01Περισσότερα από ενάμιση τόνος τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και 200 τσάντες με ολοκαίνουργια ρούχα για μητέρες και παιδιά,

είναι το αποτέλεσμα της νέας δράσης που διοργάνωσε η κάρτα υγείας ΕΥ Club με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ της ΜΗΤΕΡΑΣ.

«Είναι συγκινητική η προσφορά εταιρειών και απλών ανθρώπων που σε περίοδο τόσο σκληρής οικονομικής κρίσης στηρίζουν την πολύτεκνη οικογένεια» τόνισε η Άννα Τζέπτιμπη υπεύθυνη του κοινωνικού τομέα του Συλλόγου Πολύτεκνων Οικογενειών «οι Άγιοι Πάντες».

Η δράση αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαϊου με την υποστήριξη της ΔΕΘ-HELEXPO, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης , του ΣΚΑΙ και του Συνεταιρισμού TAXI WAY , τα μέλη του οποίου μετέφεραν αφιλοκερδώς τρόφιμα και ρούχα στο σημείο συγκέντρωσης των αγαθών.

Οι ανάγκες των πολύτεκνων οικογενειών στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης είναι πολύ μεγάλες. Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Οικογενειών «Άγιοι Πάντες» στηρίζοντας έμπρακτα τις 10.000 οικογένειες μέλη του δημιούργησε με τη στήριξη του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ έναν χώρο αποθήκευσης και ανταλλαγής τροφίμων και ρούχων, ενώ όπως εξήγησε η κ Τζέπτιμπη «πραγματοποιούνται σχεδόν καθημερινά ανταλλαγές υπηρεσιών μεταξύ των μελών μας , ώστε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Δηλαδή ένας ηλεκτρολόγος μέλος μας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μια πολύτεκνη οικογένεια γεωργών και αμείβεται με φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Το ίδιο και ένας γιατρός, ή ένας δικηγόρος».

Σχόλια