ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ «Μάρκο, είσαι πραγματικό διαμάντι»

Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης "Συμμετέχω", υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης, μαζί με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης του συνδυασμού Χρυσούλα Παλιαδέλη, επισκέφτηκαν σήμερα
το πρωί τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στο δημαρχιακό μέγαρο. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ φιλικό κλίμα. Ο Γιάννης Μπουτάρης, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Μάρκο Μπόλαρη, είπε χαρακτηριστικά "Μάρκο, εγώ σε γνώρισα πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά έχω να το λέω, πως άνθρωπος σαν κι εσένα δεν υπάρχει. Είσαι πραγματικό διαμάντι".
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, αφού τον ευχαρίστησε, του ευχήθηκε με τη σειρά του καλή επιτυχία στον αγώνα της επανεκλογής του.
Ο κ. Μπόλαρης και η κυρία Παλιαδέλη συζήτησαν για αρκετή ώρα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης θέματα που αφορούν αλλαγές στον "Καλλικράτη", οι οποίες είναι αναγκαίες προκειμένου να λυθούν ζητήματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία της αυτοδιοίκησης, καθώς και κρίσιμα θέματα για τη Θεσσαλονίκη αλλά και την περιφέρεια όπως το λιμάνι, η ολοκλήρωση του Μετρό και η ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου που ανακαλύφθηκε κατά την διάρκεια των εργασιών για το Μετρό στο σταθμό Βενιζέλου.

Σχόλια