Τρεις φωτογραφικές αφηγήσεις για τη ΘεσσαλονίκηΈκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Τρεις Φωτογράφοι, τρεις αφηγήσεις για τη Θεσσαλονίκη. Τάνια Καμίδου - Κωστής Αργυριάδης - Λίλη» παρουσιάζεται στον εκθεσιακό χώρο του Βιβλιοπωλείου του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης (Τσιμισκή 11).


Η δουλειά των τριών φωτογράφων θα παρουσιαστεί διαδοχικά και για διάστημα δύο εβδομάδων η καθεμία. Αρχικά παρουσιάζεται το έργο της Τάνιας Καμίδου. Η έκθεσή της θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 7 Μαΐου. Η έκθεση του Κωστή Αργυριάδη θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 9 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 21 Μαΐου, ενώ από την Παρασκευή 23 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου θα παρουσιαστεί η δουλειά της Λίλης.

Οι φωτογράφοι

Τάνια Καμίδου - «Η σκιά του μπαμπά μου»(διάρκεια έκθεσης 24 Απριλίου - 7 Μαΐου)

Η Τάνια Καμίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το έργο της πηγάζει από τα προσωπικά της βιώματα και σπονδυλωτά εξελίσσεται σε μια ιδιότυπη αυτοβιογραφία. Έχει εκθέσει σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις από το 2006. Οι φωτογραφίες της παρούσας έκθεσης δημιουργήθηκαν μεταξύ 2006 και 2012 και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Φωτογραφίας «Voies Off - Photographie, Arles 2013».Κωστής Αργυριάδης - «Κάθε σήμερα κάθε πόλη»
(διάρκεια έκθεσης 9 - 21 Μαΐου)

Ο Κωστής Αργυριάδης γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης και στο ESP Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε στην έκθεση «Μπεχ Τσινάρ» σε επιμέλεια του Ηρακλή Παπαΐωάννου, καθώς και στο Φεστιβάλ καλλιτεχνών «RE:ACT». Οι φωτογραφίες της έκθεσης δημιουργήθηκαν μεταξύ 2010 και 2013.Λίλη Ζουμπούλη - «Αποχρωματισμός»
(διάρκεια έκθεσης 23 Μαΐου - 4 Ιουνίου)

Η Λίλη Ζουμπούλη γεννήθηκε το 1994 στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα σπουδάζει στο University of Arts London (UAL) Camberwell. Οι φωτογραφίες της παρούσας έκθεσης δημιουργήθηκαν μεταξύ 2010 και 2013.

Πληροφορίες
Βιβλιοπωλείο Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης, Τσιμισκή 11 - Θεσσαλονίκη. Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 24 Απριλίου στις 8 μ.μ. με φωτογραφίες της Τάνιας Καμίδου.
Ωράριο λειτουργίας:  Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10 π.μ. - 3 μ.μ., Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10 π.μ. - 9 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 288.036.

Σχόλια