Οι πρακτικές των αντιπροσωπευτικότερων ελληνικών και τουρκικών επιχειρήσεων στην αξιοποίηση του μάρκετινγκ για τη διαχείριση οικονομικών κρίσεων θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Απριλίου, 18.00-21.00, στο Αμφιθέατρο ΙΙ, ΚΕ.ΔΕ.Ε.Α, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (οδός 3ης Σεπτεμβρίου, κόκκινο κτίριο).
Στην εκδήλωση παρουσιάζονται τα ερευνητικά αποτελέσματα συγκριτικής μελέτης σε επιχειρήσεις των δύο χωρών όπως αποτυπώθηκαν σε μελέτη του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Βασικοί ομιλητές θα είναι η κ. Aysegül Özsomer, καθηγήτρια Koç University, ο κ. Μάρκος Τσόγκας, Επίκ. Καθηγητής Διεθνούς Μάρκετινγκ ΠΑ.ΠΕΙ. και η κ. Πολίνα Παπασταθοπούλου, Επίκ. Καθηγήτρια Μάρκετινγκ Ο.Π.Α.
Συντονίζει η κ. Εμμανουέλλα Πλακογιαννάκη, Επίκ. Καθηγήτρια Μάρκετινγκ, Α.Π.Θ.
Η εκδήλωση υλοποιείται από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ με τη συνεργασία του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ (Ε.Ι.Μ.) της Ε.Ε.Δ.Ε., του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς και την υποστήριξη των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Τμήματος Ο.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Executive MBA & ΜΒΑ Tourism Management.