Χωρίς τρένα θα είναι για τρεις μέρες η χώρα, λόγω των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ) για το Μ. Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα.




Συγκεκριμένα:

Το Μ. Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα καταργούνται λόγω απεργίας όλες οι αμαξοστοιχίες του Προαστιακού Σιδηρόδρομου και οι επιβατικές αμαξοστοιχίες, καθώς και τα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του δικτύου.

Παρατήρηση :
•Μεταξύ Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Αθηνών

Οι αμαξοστοιχίες 600 και 601 θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων, μετά τη λήξη της απεργίας (Δευτέρα του Πάσχα προς Τρίτη ) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Την Τρίτη (22.04), επόμενη ημέρα των απεργιών μεταξύ Φλώρινας-Θεσσαλονίκης καταργείται η αμαξοστοιχία IC 82 και μεταξύ Δικαίων-Αλεξανδρούπολης καταργείται η αμαξοστοιχία 1681

Επίσης για την Αθήνα δε θα εξασφαλίζεται η κυκλοφορία για τους συρμούς του μετρό, στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο, καθ' όλη τη διάρκεια των 24ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr