Η αποκατάσταση του μαστού έπειτα από μαστεκτομή αποτελεί το αντικείμενο εκπαιδευτικό σεμιναρίου που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό το Σάββατο 3 Μαΐου, στις 11 π.μ., στη Λέσχη Θεσσαλονίκης, στη Λεωφόρο Νίκης 63.

Το θέμα θα αναπτύξει η Ευτέρπη Δεμίρη, διευθύντρια της Πανεπιστημιακής Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» και αναπληρώτρια καθηγήτρια Πλαστικής Χειρουργικής στο ΑΠΘ. Η εισηγήτρια θα κληθεί, μεταξύ άλλων, να απαντήσει στο ερώτημα εάν η αποκατάσταση μαστού έπειτα από μαστεκτομή είναι πολυτέλεια ή αποτελεί μέρος της θεραπείας.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις που διοργανώνει σε τακτική βάση ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής», με στόχο να ενημερώνει και να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες στο ζήτημα του καρκίνου του μαστού.

Οσες παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν κρίσιμες απορίες τους και να ενημερωθούν με τρόπο έγκυρο και επιστημονικό.

Πληροφορίες: «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης, Γρηγορίου Παλαμά 15, τηλ. 2310 285 181, e-mail: info@almazoisthes.gr, ιστότοπος: www.almazoisthes.gr