Άστατος ο καιρός σήμεραΤοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα στα δυτικά και βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο.


Τα φαινόμενα στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Θα πνέουν δυτικών διευθύνσεων άνεμοι 4 με 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Υπάρχει πιθανότητα καταιγίδας κυρίως τις μεσημβρινές ώρες, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες θα βελτιωθούν το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Εξασθένηση των φαινόμενων από το μεσημέρι και βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στη Θεσσαλία νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Στα υπόλοιπα τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Βελτίωση παντού από το απόγευμα. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα οποία στα βόρεια πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά θα ασθενήσουν το βράδυ. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Αττική και πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως στα δυτικά και βόρεια και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα το μεσημέρι μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια