ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Σε 40 λεπτά τελείωσαν προϊόντα που μοίραζαν παραγωγοί...Αποκαλυπτικό είναι το φωτορεπορτάζ του Νώντα Στυλιανίδη από την Καμάρα, όπου παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών μοίρασαν δωρεάν τρόφιμα στον κόσμο.


Από νωρίς το πρωί, πολύ πριν τις 10 που άρχισε το μοίρασμα των προϊόντων, ο κόσμος είχε σχηματίσει ουρές. Τέτοια ήταν η προσέλευση που, μέσα σε 40 λεπτά είχαν τελειώσει όλα τα μήλα που είχαν φέρει οι παραγωγοί! Λίγα λεπτά αργότερα είχαν τελειώσει και οι ντομάτες!

Δεν είχαν συμπληρωθεί δυο ώρες, όταν είχαν αρχίσει να τελειώνουν όλα τα προϊόντα...Στην Καμάρα, όπως και στο άλλο σημείο διανομής δωρεάν προϊόντων, στα διόδια των Νέων Μαλγάρων, βρέθηκαν κάθε ηλικίας άνθρωποι: από παιδιά με μάνες και πατεράδες, ως παπούδες και γιαγιάδες. Όλοι άπλωναν τα χέρια για μια σακούλα λαχανικά και φρούτα.

Η κατάσταση ήταν, τουλάχιστον, θλιβερή, αλλά αποκαλυπτική του τι επικρατεί και στη Θεσσαλονίκη, λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές. Αποδείχτηκε, για άλλη μία φορά, πως είναι πολλοί οι συμπολίτες μας που δεν έχουν ούτε για τα βασικά και ψάχνουν κάθε τρόπο για να γεμίσουν, έστω για λίγο, το οικογενειακό τραπέζι...

Σχόλια