tsamaslis_03.jpg

Σύσκεψη των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Τσαμασλή, πραγματοποιήθηκε, χθες, στο δήμο.

Παρουσιάστηκε το λογότυπο της παράταξης, το οποίο, σύμφωνα με τον κ. Τσαμασλή, συμβαδίζει με το πρόγραμμα του συνδυασμού, θέτοντας νέες βάσεις στις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου.

Μιλώντας στους υποψηφίους, ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Τσαμασλής αναφέρθηκε και στους λόγους που τον ώθησαν να πάρει την απόφαση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, ενώ μοιράστηκε μαζί τους τις επιδιώξεις και το όραμά του για το Δήμο Θερμαϊκού, καλώντας τους να συστρατευθούν και να δράσουν συλλογικά για να δημιουργήσουν ένα καλύτερο «αύριο».

«Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι, αλλά η ελπίδα μπορεί να γίνει πράξη, να γίνει έργο. Είναι καθήκον μας να σταθούμε δίπλα στους συνδημότες μας. Να δουλέψουμε όλοι μαζί, με ενότητα, για ένα τόπο καθαρό, με εκσυγχρονισμένο οδικό δίκτυο, πόλο έλξης επισκεπτών, που να είναι σε θέση να παρέχει πραγματικές ευκαιρίες στους πολίτες, στους νέους, σε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους. Η ευθύνη που μας αναλογεί είναι μεγάλη. Προχωρούμε, λοιπόν, μαζί, ο καθένας απ’ όπου κληθεί να δράσει. Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού –και ως τώρα αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.