MITAFIDHS FOTO-1_high.jpg

Τον επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο στον Δήμο Θεσσαλονίκης, όπως αποφασίσθηκε ομόφωνα στην ανοιχτή συνέλευση της δημοτικής παράταξης χθες, Τετάρτη.


Η υποψηφιότητά του αναδείχθηκε ομόφωνα στην ανοιχτή συνέλευση της παράταξης, κατά τη διάρκεια της οποίας επισημάνθηκε ότι χρειάζεται ανατροπή στον Δήμο Θεσσαλονίκης, και το το μήνυμα να είναι πως η πόλη χρειάζεται αριστερό δήμαρχο και ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, με τη συμμετοχή του στους αγώνες εναντίον της χούντας και του φασισμού, καθώς και στους καθημερινούς συνδικαλιστικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, είναι αυτός που μπορεί να φέρει αυτό το αποτέλεσμα.

Ο κ. Μηταφίδης ζήτησε να υπάρξει μια πανστρατιά μέχρι τις εκλογές του Μαΐου, «ώστε να γίνει πράξη η ανατροπή στον Δήμο», ενώ επέκρινε ως «πολιτικά αφερέγγυο» τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, τον οποίο χαρακτήρισε «υποταγμένο στις μνημονιακές επιταγές».

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» ανέφερε ακόμη ότι «παραμένουμε επαναστάτες, θα τους κάνουμε τον βίο αβίωτο», ενώ χαρακτήρισε «εγκληματική» την πολιτική της κυβέρνησης.