samantzidis_TZITZIKOSTAS_01.jpg

«Δεν κρατώ κακία σε κανέναν, αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση πολλών». Με αυτά τα λόγια απάντησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στη συνέντευξη του προέδρου της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, της Νέας Δημοκρατίας, Μηνά Σαματζίδη.

Στη συνέντευξή του, σε σχετική ερώτηση, ο κ. Σαματζίδης δηλώνει πως «μόνο ως αδικημένος δεν μπορεί να θεωρηθεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Είναι από τα πιο ευνοημένα στελέχη της παράταξης. Φέρει ένα «βαρύ» όνομα που τον βοήθησε να έχει ευκαιρίες για γρήγορη πολιτική ανέλιξη και καλή πορεία». Προσθέτει ότι δεν υπήρξε αδικία αλλά η προσωπική επιμονή του κ. Τζιτζικώστα «να διατηρήσει μια θέση στην οποία αναδείχθηκε προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από την έκπτωση του κ. Ψωμιάδη, με ενδοπαραταξιακή διαδικασία και με τη στήριξη του ιδίου του Αντώνη Σαμαρά». Και καταλήγει λέγοντας: «Προς το παρόν επέλεξε να ταυτιστεί με άλλη κομματική ταυτότητα, αυτή του Πάνου Καμμένου».

«Η προεκλογική εκστρατεία για μας, δεν έχει αρχίσει. Ενδεχομένως έχει αρχίσει για εκείνους που θέλουν να γυρίσουν τους νομούς, να γνωρίσουν τους νομούς, τα προβλήματα των νομών. Να γνωρίσουν τους ανθρώπους, προκειμένου να καταρτίσουν ένα σχέδιο ή ένα πρόγραμμα για την κεντρική Μακεδονία του αύριο. Για μας είναι ώρα δουλειάς. Συνεχίζουμε τη διεκδίκηση για τα προβλήματα και τις λύσεις των προβλημάτων της καθημερινότητας» δήλωσε ως απάντηση ο Απόστολος Τζιτζικώστας, στο περιθώριο της σημερινής συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου κεντρικής Μακεδονίας.