Ο «Δικέφαλος» επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και με δεύτερη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (0-3) προκρίθηκε στους «4»΄του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό.

Φανερά βελτιωμένος, ο ΠΑΟΚ, παρά τις πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και στο 42' προηγήθηκε με δράστη τον Αθανασιάδη, τελειώνοντας οριστικά τις ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης για την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Στην επανάληψη, ο 18χρονος ηγέτης της Κ20 και πρωτοεμφανιζόμενος με την πρώτη ομάδα, Κουλούρης, διεύρυνε το σκορ για τον «Δικέφαλο» στο 54' με όμορφο σουτ και στο 90', μετά από ασίστ του Λούκας, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

«Σήμερα έδωσα την ευκαιρία να πάρουν λεπτά συμμετοχής σε όσους δεν αγωνίζονται αρκετά. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση του Κουλούρη, είναι πάντα ωραίο να βλέπεις νεαρούς παίκτες να αγωνίζονται», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Χουμπ Στέφενς για το ντεμπούτο του νεαρού.

Παρά την απαγόρευση μετακίνησης από την Αστυνομία, στο «Γεώργιος Καμάρας» βρέθηκαν περισσότεροι από 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ, στους οποίους έστησαν ενέδρα περίπου 30 άγνωστοι πριν τον αγώνα, στα γύρω στενά της περιοχής.  

Στην ημιτελικη φάση, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιγνίδια τον Ολυμπιακό, με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Λόρι Σάντσεζ): Γκόμεζ, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Σόντερμπεργκ, Χατζηζήσης, Κόρμπος (68’ Δημογγιάνης), Έγκον, Γκουέλα, Κουκ, Τσιλιγκίρης (68’ Σελμανάϊ), Μπάρκογλου (68’ Φαρινόλα)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Ινσαουράλδε, Μαντούρο (68’ Τζαβέλλας), Χούσεν (71’ Στοχ), Λούκας, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Αθανασιάδης (46’ Κουλούρης), Νάτχο, Κίτσιου, Ολίσε